More stories

  • Trending Hot Popular

    in

    Tandas sekolah yang menyeramkan

    Ada kisah yang saya ingin ceritakan dalam kisah kupi kupi go seram ini . kisahnya: saya husna. saya pelajar darjah 6 di sebuah sekolah rendah. kisah yang saya lalui ini bersama dengan kawan saya . kisahnya bermula pada waktu malam. ketika itu kelas tambahan. saya dan kawan saya ingin pergi ke tandas, jadi kami minta […] More

  • in

    Gambar

    Kisah ini terjadi oleh sahabat saya yang bernama aiman danial. Dia ini adalah seorang yang berani setiap hari dia dan ayahnya akan keluar pergi menangkap ular lupa untuk aku bagi tahu kawan aku ni tinggal di perlis tempat yang dia nak tangkap ular tu dekat gua kelam. Kat gua kelam ni ada bayak hutan tegah […] More

  • in

    Pengalaman dengan entiti alam angker (part 1) – ITS RIZQY

    Assalamualaikum ikram dan team kupikupi go Kalau nak cerita pasal pengalaman dengan makhluk Allah yang satu ni, memang banyak lah.. tak tahu kenapa sejak zaman muda remaja, memang selalu alami kejadian mistik sampai dah lali dan tak hairan sangat. Alhamdulillah, sehingga kini tidak pernah bertemu melihat rupa mereka secara direct. Paling2 pun hanya nampak semacam […] More

  • in

    Kancil Putih Di Highway Plus Ke Arah Nilai – Hana Jia

    Pengalaman ini dari Ibu dan Pak Cik Saya pada 15 tahun lalu. Mereka dalam perjalanan dari utara  ke Singapura dengan menaiki Proton Iswara keluaran Malaysia yang diimport di Singpura . Uniknya , kereta ini jika dipandu laju melebihi 110km akan mengeluarkan bunyi beep shinggalah meter diturunkan menjadi 100km sahaja Apa yang berlaku adalah, ketika melalui […] More

  • in

    BUS STOP – Ezah

    Assalamualaikum.    Sya nk share kisah seram yg dilalui oleh kakak sye baru2 ni..Akk sye adalah pelajar kolej… Kolej mne..  Sye x perlu dedah kn.  …Akk sye bernma ezah (bukn nma sebenar)  … Akk sye adalah pelajar kolej… Kolej mne..  Sye x perlu dedah kn.  …Akk sye bernma ezah (bukn nma sebenar)  … Satu hari.. […] More

  • Trending

    in

    Kem – Adam Irfan

    Aku adam dari kelantan,tahun lepas aku pernah ikut satu lawatan dengan kawan kawan aku,aku ingatkan semua ni akan jadi perkhemahan yang biasa tapi aku silap, selepas selesai memasang khemah kami semua buat aktiviti masing masing aku mencari kayu api dan rakan rakan aku yang lain memasak sampailah malam Selepas solat ishak kami keluar jalan jalan […] More

  • Trending Hot Popular

    in

    Kisah Seram Memorial Malaysia Airlines MH653, Tanjung Kupang – Onisuka Daisuke

    ANTARA faktor pemula kisah yang disiarkan ini ialah cerita-cerita yang disampaikan dari mulut ke mulut oleh para pemandu teksi di sekitar Johor Bahru. Mereka menyebarkan cerita tentang kelibat wanita berpakaian seperti pramugari pada waktu malam di jalanan sekitar Jalan Kebun Teh dan juga di Gelang Patah, Johor. “Wanita itu meminta dihantarkan ke salah satu destinasi […] More

  • in

    MUSIBAH ACCIDENT DI SEBALIK TAMAN – Zuldafly

    NAMA AKU ANEH, AKU TINGGAL DI KAWASAN PERUMAHAN TERES DI TAMAN [DIRAHSIAKAN].AKU TINGGAL DENGAN AHLI KELUARGAKU YANG TERDIRI DARIPPADA AYAH,IBU.DAN BEBERAPA ADIK BERADIK.PADA BULAN LEPAS AKU TERLIBAT DALAM KEMALANGAN JALAN RAYA,PADA WAKTU ITU AKU DALAM PERJALANAN UNTUK KE SEKOLAH. BIASALAH AKU INI SESEORANG YANG BANGUN LEWAT PADA WAKTU PAGI,OLEH ITU AKU TERBURU-BURU UNTUK KE SEKOLAH […] More

  • in

    Ingatkan 6 rupanya…… – Aura Azzuan

    Assalammualaikum nama aku muhammad tahun ini aku menduduki ujian paling besar dalam hidup saya SPM. Tahun ini aku berazam nak dapat 10A tapi benda yang aku mahu ceritakan ini bukan benda yang bagus. Pada hari permulaan sekolah aku terpaksa tinggal di asrama kerana tahun ini ujian paling besar dalam hidup aku tula aku kene tinggal […] More

  • Trending

    in

    Hijab – Lorrna Azwa

    Assalam Ekram, Saya nana, saya nak share story pasal hijab. Pada awal persekolahan saya, masa tu saya di sekolah menengah dan saya tak percayakan tentang hantu jin dan seangkatan dengannya. Waktu itu di dalam class saya itu ada seorang budak lelaki Maliki (bukan nama sebenar) yang baru berpindah ke tempat itu sebab dia ikut ayah […] More

  • Trending

    in

    Bilik Seram Genting Highland – Matt

    Suatu ketika Dulu saya,ibu bapa Dan abang pergi ke kenduri kahwin saudara. Selepas beberapa Hari Di rumah saudara Kami menuju balik ke Penang dengan kereta milik bapa. Setengah jalan bapa saya bercadang bermalam di genting Highland semalam dan pulang keesokan Hari. Apabila tiba ke genting Highland kesemua hotel disana penuh dan tidak ada bilik kosong. […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.